20 november inspiratie-avond isolatie werkt

26 oktober 2017

Inschrijving gratis warmtebeeld

De huizen in het Noordenbergkwartier zijn allemaal verschillend, maar hebben ook veel overeenkomsten. Ze zijn meer dan een eeuw oud en staan in een wijk die onder beschermd stadsgezicht valt. Bewoners die energie willen besparen lopen bijna allemaal tegen dezelfde problemen aan, terwijl hier vergelijkbare oplossingen voor zijn. Buurtbewoners Ad de Zwart, Jeroen Fanoy, Henri Arriëns, Theo Dijkstra en Wim Hauptmeijer hebben verschillende isolatiemogelijkheden onderzocht en presenteren dit tijdens een inspiratie-avond op maandag 20 november vanaf 19.30 uur in De Fermerie (Muggeplein 9). Er is ook een leveranciersmarkt.

Buurkracht noordenbergkwartier
Er is ook een actie gratis warmtebeeld

Energieadviseur Ben Dull en André Dreteler van St. Bergkwartier vertellen tijdens de avond over wat er zoal komt kijken bij het isoleren van onze huizen. Ze lichten de verschillende vormen van isolatie en de financieringsmogelijkheden toe. En er is een leveranciersmarkt met bedrijven die al energiebesparende maatregelen in onze wijk hebben uitgevoerd (zoals isolatie en dubbelglas). Bewoners kunnen hier al hun vragen stellen en meteen vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gratis warmtebeeld

Bewoners die willen weten hoe het met de isolatie van de woning gesteld is kunnen zich inschrijven voor de actie gratis warmtebeeld. Er is een warmtecamera aanwezig, om te zien hoe een warmtebeeld van een woning gemaakt wordt en wat daarop te zien is.

Aanmelden

Buurtgenoten die interesse hebben in isolatie of een gratis warmtebeeld en niet kunnen komen kunnen een e-mail sturen naar het buurtteam of aanmelden op de buurtpagina. Daar wordt de buurt op de hoogte gehouden van alle acties en activiteiten.

Noordenbergkwartier

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Noordenbergkwartier