2 mei: Mooi aanbod isolatie en zonnepanelen voor Budel-Dorplein

22 april 2016

In Budel-Dorplein valt heel wat energie te besparen. Dorpsgenoten Theo van der Aalst, Tjarve Jochems en Wim Cremers willen daar samen met het dorp werk van maken. De afgelopen tijd hebben ze offertes aangevraagd voor zonnepanelen en isolatie bij verschillende leveranciers. Daar zijn mooie aanbiedingen uitgekomen, die ze presenteren tijdens een dorpsbijeenkomst op 2 mei om 20.00 uur in De Schakel (St. Barbaraweg 1). Iedereen is welkom.

Het buurtteam van Budel-Dorplein

“Met betere isolatie en zonnepanelen is in onze buurt veel winst te halen”, aldus Theo. “Met onze aanbiedingen maken we het voor buurtgenoten makkelijker en voordeliger om daarin te investeren.” Naast de presentatie van de leveranciers, vertelt een energieadviseur over zijn onderzoek in het dorp. Hij geeft aan waar de meeste besparingskansen liggen en houdt daarbij rekening met woningen met ‘beschermd dorpsaanzicht’ die je bijvoorbeeld niet zomaar kunt isoleren.

Blijf op de hoogte

Het team krijgt ondersteuning van Buurtplatform Dorplein Uniek en Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Dorpsbewoners kunnen op  www.buurkracht.nl/budel-dorplein lezen wat het buurtteam voor acties en activiteiten organiseert. Wim: “Als je je hier aanmeldt, zie je meteen welke maatregelen voor jou persoonlijk interessant kunnen zijn. Je vindt er ook bespaartips die niks kosten en direct resultaat opleveren. En je bepaalt zelf of en aan welke acties je meedoet. Je bent nergens toe verplicht.” Het buurtteam hoopt veel inwoners te ontmoeten op 2 mei.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?