2 maart buurtbijeenkomst met uitleg warmtebeelden en isolatie

07 februari 2017

In januari maakten buurtbewoners warmtebeelden in Polhaar-Oost om te zien hoe het gesteld is met de isolatie van de woningen uit hun buurt. Tijdens een buurtbijeenkomst op 2 maart geeft een onafhankelijk energieadviseur uitleg over deze beelden. Ook is er een speciaal isolatie-aanbod. Inwoners van Polhaar-Oost zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in het Gruthuuske (Pleijendal 7).

Buurkracht polhaar oost2
Kom 2 maart naar de Buurtbijeenkomst

Samen met de werkgroep Bewust Wonen van Groen Gebogen zijn inwoners uit Polhaar-Oost bezig om samen met hun buurtgenoten energie (en geld) te besparen. Bij een goed geïsoleerde woning verdwijnt minder warmte en is er minder energie nodig om het huis op temperatuur te houden. In een ongeïsoleerd huis ligt het energieverbruik gemiddeld 80% hoger voor verwarming. Voor een eengezinswoning betekent dit per jaar al gauw een energierekening die zo'n € 1.700,- hoger is. Inwoners die willen weten of het isoleren van hun woning ook voor hen interessant is, zijn 2 maart van harte welkom!

Blijf op de hoogte

Inwoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten die hun buurtgenoten organiseren, kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden op: buurkracht.nl/polhaar-oost. Mail voor vragen het buurtteam.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?