2 februari: Energieavond in Welberg over samen energie en geld besparen

19 januari 2017

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal. In Welberg gaat Edgar Peperkamp met zoveel mogelijk dorpsgenoten aan de slag om samen energie te besparen. Dorpsraad Welberg en Buurkracht ondersteunen hem daarbij. Interesse? Kom naar de energieavond op donderdag 2 februari in De Vaert (Kapelaan Kockstraat 54). Alle inwoners zijn om 20.00 uur van harte welkom.

Buurkracht  mg 5872
Samen energie besparen in de buurt

Tijdens deze avond vertelt Edgar over zijn plannen en hoe je op een makkelijke manier energie en geld kunt besparen. Ook wethouder Marijke Vos is aanwezig. Zij gaat in op het belang van energiebesparing in Steenbergen. De avond is interessant voor inwoners die het plaatsen van zonnepanelen of isolatie overwegen. Of meer willen weten over andere manieren om hun woning te verduurzamen.

Ook energie en geld besparen?

Het buurtteam hoopt veel inwoners te begroeten op de energieavond van 2 februari. Inwoners die mee willen helpen of vragen hebben, kunnen contact opnemen met Edgar.

Buurkracht

Ruim 170 dorpen en buurten zijn al actief met Buurkracht. Veel bewoners van Buurkrachtbuurten hebben hun energierekening zien dalen. Voor meer informatie: buurkracht.nl.

Uitnodiging

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?