18 september dorpsbijeenkomst met mooi aanbod zonnepanelen

07 september 2017

In Schijf is veel belangstelling om samen energie te besparen en op te wekken. Dit is gebleken tijdens een dorpsbijeenkomst in mei,waarbij geïnventariseerd is wat er leeft in de buurt. Dorpsgenoten Rini van Trijp, Johan Goverde en Ron Schrauwenwillen beginnen om met zoveel mogelijk buren samen zonnepanelen aan te schaffen. Tijdens een dorpsbijeenkomst op maandag 18 september vertellen zij hiermeer overen hebben een aanbod speciaal voor het dorp. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in gemeenschapshuis D’n Hoge Dries (Zoekseweg 5A).

Buurkracht schijf buurkracht043rp
Samen energie besparen met zonnepanelen

Tijdens de avond presenteert leverancier Bink Solar een mooi collectief aanbod voor zonnepanelen. Deze leverancier is door het buurtteam als beste aanbieder geselecteerd. Zij keken naar kwaliteit, prijs en service. Bovendien geldt bij deze leverancier dat de korting hoger wordt naarmate er meer dorpsbewoners meedoen. Op de avond kunnen bewoners al hun vragen stellen of meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen.

Samen besparen loont

Hoe meer mensen er met deze actie zonnepanelen aanschaffen, hoe voordeliger het wordt. Dorpsgenoten die interesse hebben in zonnepanelen en niet kunnen komen, kunnen een e-mail sturen naar het buurtteamof aanmelden op de website: buurkracht.nl/schijf. Daar wordt het dorp op de hoogte gehouden van acties en activiteiten.

Meer informatie

Kijk op buurkracht.nl/schijf voor meer informatie of neem gerust contact op met het buurtteam. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Gert Wagenvoort.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?