18 januari bijeenkomst over warmtepomp in Hart van Spierveen

22 december 2017

In Hart van Spierveen staan veel huizen, gebouwd na de jaren tachtig, die vaak nog een energielabel C hebben. Met energiebesparing valt voor veel bewoners dus energiewinst en geld te verdienen. Door bijvoorbeeld de woning te verwarmen of koelen met een warmtepomp kan de energierekening flink omlaag. Buurtteamleden Dick Boersma, Martine Harmens, Tom Stellingwerf en Arie Meerman zijn hiermee aan de slag gegaan en er een deskundige van de Gasunie bij betrokken die ons informeert over de warmtepomp. Ook komen ze met een nieuwe actie slurper speuren. Op 18 januari vertellen zij hier alles over op de buurtbijeenkomst. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in ’t Olle Stee Else van der Laanhuis (Hooiweg 18).

Buurkracht hvspierveen
Uitnodigingskaart voor de bijeenkomst

Een deskundige komt vertellen over wat er komt kijken bij de aanschaf van de warmtepomp, welke subsidie- en financieringsmogelijkheden, wat je ermee kunt besparen en welke systemen er zijn. Daarnaast legt het buurtteam de nieuwe actie Slurpers speuren uit, waarmee de grootste energieslurpers in huis opgespoord kunnen worden. Bezoekers kunnen al hun vragen stellen en meteen een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte voor de warmtepomp of zich inschrijven voor de actie slurper speuren.

Aanmelden

Via buurkracht.nl/spierveen kunnen alle bewoners zich aanmelden voor de buurtbijeenkomst en de actie slurper speuren of contact opnemen met het buurtteam. Inwoners die zich aanmelden blijven dan meteen op de hoogte van de acties en activiteiten in de buurt. Met een slimme meter kunnen zij op deze pagina ook inzicht krijgen in hun energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik in de buurt.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met het buurtteam. Bewoners uit Eelde die niet in Hart van Spierveen wonen maar wel samen energie willen besparen kunnen contact opnemen met buurtbegeleider Marjan Hendriks.

Hart van Spierveen

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Hart van Spierveen