16 maart buurtbijeenkomst: wat gaan we doen?

13 maart 2017

Energie besparen is goed voor het milieu en onze portemonnee. Dat weten we allemaal. Toch komt het er vaak nog niet van. Te druk, te weinig tijd, te veel gedoe. Maar als je het samen met de buurt doet lukt het vaak wel. Wij, de werkgroep Duurzaam Craneveer willen samen de uitdaging aan gaan en uiteindelijk op weg naar een energieneutrale wijk. We willen zoveel mogelijk energie besparen en zelf opwekken. Zodat we minder afhankelijk worden van gas en olie. Dat is beter voor het milieu en de portemonnee. Doe je mee?

Buurtteam Duurzaam Craneveer heeft er zin in

Op 16 maart organiseren wij vanaf 19.30 uur onze eerste buurtbijeenkomst in wijkgebouw Craneveer aan de Viottastraat. Tijdens deze bijeenkomst willen we zoveel mogelijk vragen en wensen van buurtbewoners in kaart brengen. Ook willen we met elkaar bespreken hoe we voor onze wijk oplossingen kunnen vinden. Wij hebben zelf al veel ervaring op het gebied van energiebesparing. Maar we willen samen met alle buurtbewoners uitzoeken wat in deze wijk en voor ieders woonsituatie het beste past.

Blijf op de hoogte

De werkgroep Duurzaam Craneveer houdt buurtgenoten graag op de hoogte van alle activiteiten. Lianne: “We hebben een eigen buurtpagina, waar we straks acties en activiteiten aankondigen. Meld je alvast vrijblijvend aan. Neem als je vragen hebt gerust contact met ons per e-mail. 

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?