16 maart buurtbijeenkomst: wat gaan we doen?

13 maart 2017

Energie besparen is goed voor het milieu en onze portemonnee. Dat weten we allemaal. Toch komt het er vaak nog niet van. Te druk, te weinig tijd, te veel gedoe. Maar als je het samen met de buurt doet lukt het vaak wel. Wij, de werkgroep Duurzaam Craneveer willen samen de uitdaging aan gaan en uiteindelijk op weg naar een energieneutrale wijk. We willen zoveel mogelijk energie besparen en zelf opwekken. Zodat we minder afhankelijk worden van gas en olie. Dat is beter voor het milieu en de portemonnee. Doe je mee?

Buurkracht webalteveer cranevelt
Buurtteam Duurzaam Craneveer heeft er zin in

Op 16 maart organiseren wij vanaf 19.30 uur onze eerste buurtbijeenkomst in wijkgebouw Craneveer aan de Viottastraat. Tijdens deze bijeenkomst willen we zoveel mogelijk vragen en wensen van buurtbewoners in kaart brengen. Ook willen we met elkaar bespreken hoe we voor onze wijk oplossingen kunnen vinden. Wij hebben zelf al veel ervaring op het gebied van energiebesparing. Maar we willen samen met alle buurtbewoners uitzoeken wat in deze wijk en voor ieders woonsituatie het beste past.

Blijf op de hoogte

De werkgroep Duurzaam Craneveer houdt buurtgenoten graag op de hoogte van alle activiteiten. Lianne: “We hebben een eigen buurtpagina, waar we straks acties en activiteiten aankondigen. Meld je alvast vrijblijvend aan. Neem als je vragen hebt gerust contact met ons per e-mail. 

Alteveer-Cranevelt

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Alteveer-Cranevelt