16 april bijeenkomst elektrische deelauto’s in Meerhoven

09 april 2018

In Meerhoven organiseren we op maandag 16 april van 19.30 – 21.30 uur een bijeenkomst om te kijken of Buurauto iets voor onze buurt is. Buurauto is een elektrische auto die je deelt met je buren of buurt. De auto is duurzaam want hij rijdt 100% elektrisch. Bovendien is buurauto sociaal en het vermindert de parkeerdruk. Als we voor de buurauto kiezen dan krijgen we een laadpaal en parkeervergunning.

Buurkracht buurauto1
Buurauto

De elektrische auto maakt een spectaculaire groei door. Er rijden in Nederland inmiddels zo’n 24.000 volledig elektrische auto’s. En het aantal zal snel toenemen. De prijs daalt, de actieradius van de voertuigen neemt snel toe en steeds meer gemeenten zorgen voor meer laadpalen. Na intensieve voorbereiding staan we op het punt ook de elektrische deelauto in Meerhoven in te voeren. We doen dit met Buurauto, de elektrische auto die je deelt met je buren of je buurt.

Aanmelden

Op buurauto.nl/eindhoven kun je je aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 16 april. Iedereen is om 19.30 van harte welkom in de Hangar (Meerbos 4, 5658 LA Eindhoven). Aanmelding via de website is verplicht als je zeker wilt zijn van een plaats in de zaal. 

Meer informatie

Buurauto maakt elektrisch autodelen goedkoper. Het is ideaal voor kortere afstanden, met één druk op de knop in de app op je mobiele telefoon kun je veilig en makkelijk reserveren, openen en sluiten en afrekenen. Voor elke deelauto verdwijnen bovendien 4 à 5 auto’s uit het stadsbeeld en dat creëert weer ruimte. Bovendien heeft een elektrische auto geen CO2-uitstoot waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Voor vragen over de elektrische deelauto van Buurauto in Meerhoven kun je contact opnemen met Harry van der Kallen 06 53 41 06 18 of kijk op buurauto.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?