Zonnepanelen? Kom op 15 maart naar de buurtbijeenkomst

02 maart 2018

In de straten achter de Gerardustoren leeft energiebesparing. Steeds meer bewoners kiezen voor zonnepanelen of isolatie. Maatregelen waarmee de energierekening flink omlaag kan. Wil jij dit ook? In andere Buurkrachtbuurten loopt er een zonnepanelenactie, waar wij ook gebruik van mogen maken. Als we dit samen doen is het makkelijker en voordeliger. Niet alleen eigenaren van koopwoningen kunnen overigens profiteren van gratis zonne-energie. Ook woningcorporatie GoedWonen Gemert komt met een aantrekkelijke zonnepanelenactie voor huurders. Tijdens de buurtbijeenkomst hoor je er alles over. Ben je erbij? Iedereen is 15 maart om 19.30 uur van harte welkom in De Eendracht (Sint Annastraat 60).

Buurkracht gerardustoren uitnodiging
Alle bewoners ontvangen een uitnodiging in de bus

Wat gaan we doen?

  • Wij presenteren de resultaten van onze buurtenquête en de warmtebeelden.
  • Een energieadviseur laat zien waar de beste besparingskansen voor onze buurt liggen.
  • Buurkracht vertelt over inzicht in je energieverbruik met concrete tips en handvatten.
  • Leverancier 365zon en GoedWonen Gemert vertellen over hun zonnepanelenaanbod.
  • Jij kunt meteen vrijblijvend een offerte aanvragen en al je vragen stellen.

Aanmelden

Buurtgenoten die interesse hebben in de zonnepanelenactie en niet kunnen komen, kunnen een e-mail sturen naar het buurtteam of aanmelden op de buurtpagina. Het buurtteam houdt bewoners via deze website op de hoogte van alle acties en activiteiten.

Inwoners van Gemert

Inwoners van Gemert die niet Achter de Gerardustoren wonen en wel interesse hebben in de onderwerpen van de bijeenkomst, zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor de andere Buurkrachtbuurten in Gemert. Wil je samen met je buren energie besparen? Neem contact op met buurtbegeleider Wiesje van Nunen. Voor meer informatie over Buurkracht kijk op buurkracht.nl

Achter de Gerardustoren

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Achter de Gerardustoren