15 juni bijeenkomst over samen energie en geld besparen in de Vogel- en Bloemenbuurt

30 mei 2017

“Profiteer meteen van een mooi aanbod voor zonnepanelen”

Welke behoeften zijn er in de buurt als het gaat om thema’s als groenvoorziening en energiebesparing? In de Vogel- en Bloemenbuurt hebben bewoners een vragenlijst onder hun buren verspreid om dit te weten te komen. De uitkomsten presenteren ze donderdag 15 juni vanaf 19.30 uur uur in Else van der Laanhuis. Ook is er meteen een mooi aanbod zonnepanelen. Alle bewoners zijn van harte uitgenodigd.

Buurkracht vogelenbloemenbuurt
Buurtbijeenkomst in de Vogel- en Bloemenbuurt

Tijdens de bijeenkomst laat een energieadviseur zien waar de beste besparingskansen in de buurt liggen en Buurkracht hoe je inzicht kan krijgen in je energieverbruik. Platen Duurzame Technieken vertelt alles over zonnepanelen en het mooie aanbod speciaal voor onze buurt. Het buurtteam licht toe hoe zij deze leverancier geselecteerd hebben. Zij keken naar kwaliteit, prijs en de service. Ook hebben zij navraag gedaan bij andere Buurkrachtbuurten die al met deze leverancier gewerkt hebben. Bewoners kunnen meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen en al hun vragen stellen.

Samen besparen loont

Hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het wordt. Johan Sagel van het buurtteam: “Heb je interesse in zonnepanelen, maar kun je niet komen? Stuur ons dan gerust een e-mail of meld je aan op onze website buurkracht.nl/vogel-en-bloemenbuurt. Hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het wordt. Én leuker."

Meer informatie

Kijk op buurkracht.nl/vogel-en-bloemenbuurt voor meer informatie of neem gerust contact op met het buurtteam. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Marjan Hendriks.

Vogel- en Bloemenbuurt

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Vogel- en Bloemenbuurt