15 januari: buurtbijeenkomst over samen energie besparen

09 januari 2018

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Als bewoners dit samen oppakken lukt het vaak wel. Een aantal inwoners uit Herdersveld heeft de krachten gebundeld. Met als doel: samen met hun buurtgenoten energie (en geld) besparen. Op 15 januari organiseren zij een buurtbijeenkomst met informatie over vloer- en spouwmuurisolatie en dubbel glas. Iedereen is van harte welkom.

Buurkracht herdersveld
Buurkracht Herdersveld

Alle bewoners uit Herdersveld zijn vanaf 20.00 uur welkom in Maison St Cyr (Wethouder vd Eijndenstraat). Het buurtteam, bewoners Lambert Romijnders, Willem Stoffelen, Annette Coomans, Marijn Wittevrongel, Jappe Goud en Jos van Breemen, vertelt over wat zij tot nu toe gedaan hebben en over hun plannen. Buurkracht geeft inzicht in het energieverbruik met concrete tips. Bewoners krijgen meer informatie over (na)isoleren van spouwmuren, vloerisolatie en dubbel glas. Zij kunnen zich meteen vrijblijvend inschrijven voor een mooi aanbod en al hun vragen stellen.

Aanmelden

Via buurkracht.nl/herdersveld kunnen alle bewoners zich aanmelden voor de bijeenkomst. Zij blijven dan meteen op de hoogte van de acties en activiteiten in de buurt. Met een slimme meter kunnen zij op deze pagina ook inzicht krijgen in hun energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik in de buurt.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met het buurtteam. Bewoners uit Geldrop die niet in Herdersveld wonen maar wel samen energie willen besparen kunnen contact opnemen met buurtbegeleider Irmy van Paassen.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?