14 juli buurtborrel op speelveld Weijerstraat

04 juli 2017

De afgelopen jaren is de Weijerstraat flink opgeknapt. Buurtcomité Rondom de Weijerstraat heeft de smaak te pakken en wil de buurt nog verder verbeteren. Bijvoorbeeld met een groene en veilige speelplek voor kinderen en energiezuinigere woningen. Het comité werkt daarvoor samen met EC Duurzaam Bovensmilde en Buurkracht. Tijdens de buurtborrel op 14 juli vertelt het comité hier graag meer over. Iedereen is van harte welkom.

Buurkracht rondom de weijerstraat
“Samen de wijk gezelliger en energiezuiniger maken”

Op vrijdag 14 juli van 16.00 -19.00 uur op het speelveldje bij de Weijerstraat vertellen Sietske, Marjo en Samantha, onder het genot van een hapje en drankje, over hun plannen. Een energieadviseur vertelt welke maatregelen in de buurt de meeste energiewinst opleveren. De resultaten van de vragenlijst worden bekend gemaakt. Er is een energiequiz, bezoekers kunnen zelf energie opwekken op de energiefiets, kinderen kunnen knutselen en EC Duurzaam Bovensmilde is aanwezig voor vragen.

Blijf op de hoogte

Op buurkracht.nl/rondom-de-weijerstraat, plaatst het buurtteam informatie over de acties en activiteiten die zij organiseren. Buurtbewoners die mee willen doen, kunnen hier (vrijblijvend) een account aanmaken. “Als je je aanmeldt krijg je bespaartips en zie je meteen welke maatregelen voor jou persoonlijk interessant kunnen zijn,” aldus Sietske.

Meer informatie

Neem gerust contact op met het buurtcomité per mail. Voor meer informatie over Buurkracht kun je terecht bij Marjan Hendriks per mail of 06-523 860 09.

Rondom de Weijerstraat

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Rondom de Weijerstraat