14 december: Informatieavond over energiebesparing

09 december 2016

In De Baai kan nog veel energie (en geld) bespaard worden. Om buurtbewoners te informeren over dit onderwerp houden DuurSaam Etten-Leur, Buurkracht en Hoom op woensdag 14 december een energieavond in de kantine van atletiekvereniging Achilles (Concordialaan 212). Er zijn verschillende presentaties, waaronder de uitslag van een gedetailleerde buurt- en woningscan in De Baai door een onafhankelijk energieadviseur. Een buurtbegeleider van Buurkracht laat zien hoe buurtbewoners samen energie kunnen besparen. De avond begint om 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Iedereen is welkom.

Buurkracht scrn uitnodigingskaart
Informatieavond in de Baai

Na een warm welkom start DuurSaam Etten-Leur de avond met een introductie. Buurkracht vertelt over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. Een energieadviseur gaat nader in op zijn onderzoek in onze buurt en vertelt waar de meeste besparingskansen liggen. Hoom komt meteen al met concrete offertes van zorgvuldig geselecteerde bedrijven en de buurtkorting die voor onze buurt geregeld is. Buurtbewoners kunnen vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen en al hun vragen stellen.

Samen besparen loont

Via buurkracht.nl/de-baai worden bewoners die zich aanmelden op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. Aanmelden is gratis en verplicht tot niets. Op de site staan handige bespaartips en als je een slimme meter hebt, kun je er inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt. Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 14 december.

Meer informatie

Buurtbegeleider Steve Duzanson van Buurkracht per e-mail  of 06-528 990 44 of Kees Bulthuis van DuurSaam Etten-Leur.

 

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?