14 december: gezellige energie-avond in Benzenrade-de Kommert

30 november 2016

"Over de slimme thermostaat, laadpalen, elektrische auto’s en ledverlichting."

Buurtbewoners van Benzenrade en de Kommert hebben het energie besparen te pakken.
Na een geslaagde zonnepanelenactie is het nu tijd voor iets nieuws. Energie besparen gaat niet alleen over CO2-besparing of geld, maar levert ook comfort op. En samen besparen is leuk, zegt het buurtteam dat op woensdagavond 14 december een gezellige energie-avond organiseert in het Gemeenschapshuis Welten (Weltertuijnstraat 44). Iedereen is welkom.

Buurkracht bijeenkomst benzenrade de kommert
Kom je ook 14 december?

Vanaf 19.30 uur vertellen buurtgenoten Daan Tempelman en Ruud Derks over de mogelijkheden van laadpalen en elektrische auto’s. Bezoekers hebben de mogelijkheid om die avond meteen een TESLA en ZOE van dichtbij te bekijken. Experts op het gebied van ledverlichting en de slimme thermostaat geven inzicht in handige energiebesparende oplossingen in en om het huis. Dat besparen niet automatisch gepaard hoeft te gaan met grote investeringen blijkt uit het onderwerp ledlampen dat ook op de agenda staat.

Kom je ook?

Op buurkracht.nl/benzenrade-de-kommert staat meer informatie over de acties en activiteiten die het buurtteam organiseert. Inwoners kunnen zich vast aanmelden voor de energie-avond zodat het buurtteam weet met hoeveel koffie en thee ze rekening moeten houden.

Meer informatie

Vragen of meer informatie kan via buurkracht.nl/benzenrade-de-kommert of Marleen. Meer weten over Buurkracht? Kijk dan op buurkracht.nl of neem contact op met buurtbegeleider Joyce Bongers.

Benzenrade-De Kommert

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Benzenrade-De Kommert