13 juli: Mooi aanbod zonnepanelen voor Welten

27 juni 2016

In Welten valt heel wat energie te besparen. Buurtgenoten Marleen Siebelt, Frans Schlooz, Daan Tempelman, Ruud Derks, Rob Janssen en Jesse van der Woude hebben al succesvolle acties gehad in Benzenrade-de Kommert. Ze hebben nu een leverancier geselecteerd die uitstekende zonnepanelen en service biedt. De leverancier heeft de meeste  woningen bekeken en een voorstel gedaan voor zonnepanelen in geheel Welten. Ze presenteren hun mooie aanbod tijdens een buurtbijeenkomst op woensdag 13 juli in Gemeenschapshuis Welten (Weltertuijnstraat 44) om 19.00 uur. Iedereen is welkom.

Buurkracht bijeenkomst2
Buurtbijeenkomst Benzenrade-de Kommert

“Er komen steeds meer zonnepanelen in Nederland. Niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en er is zonlicht genoeg in ons land. De energie die je ermee opwekt, kun je direct gebruiken. Je elektriciteitsrekening kan omlaag en je draagt nog bij aan het milieu ook.” aldus Marleen Siebelt. Frans Schlooz: “We hebben een uitstekend aanbod voor iedereen. Op buurkracht.nl/benzenrade-de-kommert kun je je alvast vrijblijvend een offerte aanvragen. Doe je ook mee?”

Samenwerken

Stichting Buurtgericht Werken Welten Benzenrade (BWWB) en het Buurkracht Benzenrade–de Kommert heten wethouder Martin de Beer die avond van harte welkom. Hij komt op bezoek om te ervaren hoe energie en buurtgericht werken bij elkaar komen. Iedereen uit Welten is welkom om vragen te stellen of kennis te delen. 

Blijf op de hoogte

Via buurkracht.nl/benzenrade-de-kommert blijven buurtbewoners op de hoogte van besparingsacties in de buurt. Marleen: “Inloggen op onze buurtpagina verplicht je tot niets. Er staan ook handige tips op en je kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En je kunt je meteen aanmelden voor de bijeenkomst.”

Meer informatie?

Voor meer informatie neem contact op met het buurtteam Benzenrade-de Kommert via Marleen Siebelt. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Joyce Bongers of kijk op www.buurkracht.nl.

Benzenrade-De Kommert

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Benzenrade-De Kommert