12 oktober: eerste buurtbijeenkomst Noordenbergkwartier

12 oktober 2016

In onze buurt Noordenbergkwartier is nog veel energie (en geld) te besparen. Er staan veel oude niet geïsoleerde koop- en huurhuizen in de buurt. Met isolatie is daar bijvoorbeeld veel winst te behalen. Omdat sprake is van monumenten en beschermd stadsgezicht, is het handig om samen de mogelijkheden uit te zoeken en op te trekken bij inkoop en uitvoering. Wij: Henk Bakhuizen, Ad de Zwart, Cees Sterkenburg en Jeroen Fanoy hebben de handen ineen geslagen om hier mee aan de slag te gaan. Wij worden geholpen door Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Doe je ook mee?

Buurkracht noordenbergkwartier
Noordenbergkwartier

Een energieadviseur heeft in onze buurt gekeken waar de beste bespaarmogelijkheden liggen. Ook heeft hij gesproken met de welstandscommissie en zich verdiept in de verschillende energiebesparende maatregelen voor monumenten en beschermd stadsgezicht. Hij licht dit graag toe tijdens de buurtbijeenkomsten op woensdag 12 oktober om 20.00 uur in De Fermerie (Muggeplein 9). Dan stellen wij ons ook voor, vertellen wij wat onze plannen zijn en wat je van ons kunt verwachten. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te denken en te discussiëren.

Samen besparen loont

Hoe meer mensen er mee doen, hoe makkelijker en voordeliger het is. Al heel wat inwoners van Buurkrachtbuurten hebben hun energierekening zien dalen. We beslissen samen welke maatregelen we aanpakken en als inwoner bepaal je zelf of en aan welke maatregel je wilt meedoen. Ook als huurder kun je verbaasd zijn over de mogelijkheden en wat je zelf kan doen. Je bent nergens toe verplicht.

Doe mee!

Meld je (vrijblijvend) aan op buurkracht.nl/noordenbergkwartier. Op de site vind je een overzicht van welke maatregelen per huishouden interessant kunnen zijn en je vindt er handige bespaartips die niets kosten en direct resultaat opleveren. Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail ons gerust. Wij zien je graag op 12 oktober.

Noordenbergkwartier

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Noordenbergkwartier