12 april energiecafé met zonnepanelenactie voor de buurt

15 maart 2018

In Molenhoek leeft energiebesparing. Steeds meer bewoners kiezen voor zonnepanelen of isolatie. Stuk voor stuk maatregelen waarmee de energierekening flink omlaag kan. Als bewoners dit samen doen is het makkelijker en voordeliger. De werkgroep Zonnepanelen van het Energiecafé Molenhoek gaat een collectieve inkoopactie starten voor zonnepanelen. Op donderdag 12 april vertellen zij hier alles over op het energiecafé. Iedereen is om 20.00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) van harte welkom in De Grote Lier (Esdoornlaan 8).

Buurkracht molenhoek
Buurkracht Molenhoek

De werkgroep, bestaande uit vijf enthousiaste Molenhoekers, heeft een informatief programma samengesteld en werkt aan een mooi collectief aanbod van zonnepanelen voor inwoners. Tijdens de avond is er informatie over de verschillende soorten zonnepanelen, de technische aspecten, de opbrengst en terugverdientijd, subsidies en financieringsmogelijkheden. Bovendien zijn er deskundigen aanwezig die een aantal mogelijkheden laat zien, afgestemd op verschillende situaties. Voor het collectieve aanbod start de werkgroep een zorgvuldige selectie van leveranciers en stemt graag de eisen aan het aanbod van leveranciers af met geïnteresseerde bewoners. Natuurlijk kunnen bewoners al hun vragen stellen.

Aanmelden

Via energiecafemolenhoek.nl kunnen bewoners zich aanmelden voor het energiecafé of het buurtteam mailen. Inwoners die zich aanmelden blijven dan meteen op de hoogte van de acties en activiteiten in de buurt. Ook heeft het team een eigen facebookpagina met meer informatie.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?