11 juli dorpsbijeenkomst met isolatie-aanbod voor alle bewoners

06 juli 2017

In Heeten is veel belangstelling om samen energie te besparen. Vooral het collectief inkopen van isolatie is op dit moment populair. Energiek Heeten is daarom aan de slag gegaan met een mooi isolatie-aanbod. Ruim twintig bewoners hebben zich al ingeschreven en aanmelden kan nog steeds. Hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het wordt. Op dinsdag 11 juli presenteert Energiek Heeten in ’t Trefpunt (Dorpstraat 16) het isolatie-aanbod dat zij speciaal voor ons dorp geregeld hebben. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Buurkracht isolatieschaap
Mooi isolatieaanbod voor Heeten

Jan Schonenberg van Energiek Heeten: “Rondom de Herfkensweg, Holterweg en Oltheten staan veel jarenzeventigwoningen. In die periode stond isolatie nog in de kinderschoenen. De woningen hebben daarom energielabel C en D, wat betekent dat er nog aardig wat winst te behalen valt.”

Programma bijeenkomst

Tijdens de avond vertellen de leveranciers met het beste aanbod alles over isolatie en de aanbieding die zij speciaal voor ons dorp hebben. Het buurtteam licht toe hoe zij deze leverancier geselecteerd hebben. Zij keken naar kwaliteit, prijs en de service. Bewoners kunnen meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen en al hun vragen stellen.

Samen besparen loont

Hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het wordt. Jan van Energiek Heeten: “ Heb je interesse in isolatie, maar kun je niet komen? Stuur ons dan gerust een e-mail of ga naar buurkracht.nl/heeten voor de informatie over jouw buurt.

Meer informatie

Kijk op buurkracht.nl/heeten voor meer informatie of neem gerust contact op met Energiek Heeten. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Rana Berends.

Heeten rondom Holterweg

Heeten rondom Oltheten

Heeten rondom Herfkensstraat

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Heeten rondom Holterweg

Heeten rondom Oltheten

Heeten rondom Herfkensstraat