10 september bijeenkomst ‘Zonnepanelen voor iedereen’

03 september 2018

Alle inwoners van  Gemert-Bakel van harte welkom

Gemeente Gemert-Bakel wil voor alle inwoners zonnepanelen mogelijk maken. Daarom ondersteunen zij initiatieven die dit voor bewoners mogelijk maakt. Bijvoorbeeld het initiatief van Buurkracht, waarbij buren samen een aantrekkelijk zonnepanelenaanbod voor de buurt regelen. In zes buurten maken bewoners hier al dankbaar gebruik van. Op 10 september delen zij graag hun aanbod met alle inwoners van Gemert-Bakel tijdens de informatiebijeenkomst ’Zonnepanelen voor iedereen’. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Eendracht (Sint Annastraat 60).

Buurkracht zonnepanelenplaatje
Heel Gemert aan de zonnepanelen

Tijdens de bijeenkomst wordt het zonnepanelenaanbod door de buurtbewoners die dit geregeld hebben toegelicht. Bewoners kunnen meteen vrijblijvend een persoonlijke offerte opvragen en al hun vragen stellen. Woningbouwcorporatie Goed Wonen Gemert licht de mogelijkheden voor zonnepanelen voor huurders toe. Ook is er vanuit de gemeente een update van het project de Groene zone. En voor inwoners zonder geschikt dak, is er de mogelijkheid om deel te gaan nemen aan gezamenlijk zonnedak.

Aanmelden

Bewoners die naar de bijeenkomst willen komen of meteen mee willen doen met de burenactie zonnepanelen kunnen zich via buurkracht.nl/gemert aanmelden.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met de werkgroep per e-mail of kijk op buurkracht.nl/gemert.

Achter de Gerardustoren

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Achter de Gerardustoren