10 oktober: dorpsbijeenkomst met isolatie-aanbod

10 oktober 2016

In Vledderveen is er veel interesse om samen energie te besparen. Met isolatie is in ons dorp bijvoorbeeld nog veel winst te behalen. Wij zijn daarom aan de slag gegaan met een aantrekkelijk isolatie-aanbod voor ons dorp. We hebben offertes opgevraagd bij verschillende isolatiebedrijven en de beste leverancier met het mooiste aanbod geselecteerd. Wil je hier meer over weten kom dan naar onze dorpsbijeenkomst op Maandag 10 oktober vanaf 19.30 uur in Dorpscentrum De Heidehoek (Jodenweg 2).

Buurkracht buurtteam vledderveen
Vledderveen

Met isolatie verdien je je investeringskosten in afzienbare tijd terug. En het is goed voor de verkoopwaarde van je huis, doordat je een beter energielabel krijgt. Wist je trouwens dat spouwmuurisolatie in één dag gebeurd is en dat je er geen overlast van ondervindt in huis? Tijdens de bijeenkomst licht de leverancier die wij geselecteerd hebben, Van Den Berg Isolatie uit Borger, zijn isolatie-aanbod toe. Ook vertelt hij je over de nieuwe subsidie van het Rijk waarvoor je in aanmerking komt als je kiest voor twee of meer isolatievormen. Je kunt hem en ons meteen al je vragen stellen. Of vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen. Hoe meer mensen mee doen, hoe meer korting we kunnen krijgen. Doe je ook mee?

Inzicht in je energieverbruik

Door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de maandelijkse energielast al gauw enkele tientallen euro’s lager uitvallen. Om te zien hoeveel energie je verbruikt en wat voor jou persoonlijk interessante maatregelen kunnen zijn, kun je je (vrijblijvend) aanmelden op buurkracht.nl/vledderveen.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?