10 oktober bijeenkomst over isolatie in Mensingeweer

30 september 2016

In Mensingeweer valt nog veel energie en geld te besparen. Door het nemen van isolatiemaatregelen kan de maandelijkse energielast al gauw enkele tientallen euro’s lager uitvallen. Het buurtteam heeft bij isolatiebedrijven offertes opgevraagd en vergeleken. Ze selecteerden een mooi gezamenlijk aanbod voor ons dorp en presenteren dit tijdens een dorpsbijeenkomst op maandag 10 oktober in ’t Dorpshuis De Meul’n (Hoofdstraat 12a) om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Buurtteam bereidt bijeenkomst voor

De avond start met een bezoek aan de woning van Alfred die door een pelletkachel aan zijn CV aan te sluiten, volledig van het gas af is. Daarna vertelt de leverancier die wij geselecteerd hebben in het Dorpshuis over zijn isolatieaanbod. Ook is er informatie over de subsidieregeling waar huiseigenaren voor in aanmerking komen als ze kiezen voor twee verschillende isolatievormen. Tijdens de avond kunnen inwoners die geïnteresseerd zijn meteen een persoonlijke offerte aanvragen, geheel vrijblijvend en al hun vragen stellen. Hoe meer mensen er mee doen hoe voordeliger het wordt. Dorpsbewoners die warmtelekken van hun woning willen opsporen, kunnen zich inschrijven voor de warmtecamera. Het buurtteam heeft binnenkort een infraroodcamera te leen van Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V.

Samen besparen loont

Via buurkracht.nl/mensingenweer worden bewoners die zich aangemeld hebben, op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Je ziet er meteen handige tips en kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van ons dorp”, aldus Niek Das: “Via onze site kun je ook vrijblijvend een persoonlijke offerte voor isolatie aanvragen.” Het buurtteam hoopt veel dorpsgenoten te begroeten op 10 oktober. Hoe meer mensen er aan de actie mee doen, hoe voordeliger het is.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?