1 juni in Meerstad: Samen energie opwekken en inzicht in je energieverbruik?

30 mei 2016

Vier dorpsgenoten hebben een missie: heel Meerstad naar nul op de meter en gezamenlijk onze eigen energie opwekken. Goed voor het milieu, onze portemonnee en de toekomst van onze kinderen. Op 1 juni vertellen zij hun ideeën. Om 20.00 uur zijn inwoners van Meerstad van harte welkom in de Meeroevers-school.

Buurkracht img 9775
Het buurtteam bereidt de bijeenkomst voor

Kom kennismaken en hoor wat de plannen van het buurtteam zijn. Zij gaan onder de naam ‘Meerkracht’ de uitdaging aan om samen met dorpsgenoten (nog) bewuster met energie om te gaan. Buurkracht vertelt die avond over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. En het buurtteam vertelt over het plan om samen wind- en zonne-energie op te wekken.

Eigen website

Meerkracht heeft een eigen internetpagina: buurkracht.nl/meerkracht waar buurtbewoners zich vrijblijvend kunnen aanmelden. Stefan Haan: “Als je je aanmeldt op buurkracht.nl/meerkracht krijg je bespaartips en kun je met de slimme meter inzicht krijgen in je energieverbruik en vergelijken met het gemiddelde verbruik in ons dorp.” Het buurtteam hoopt veel dorpsgenoten te ontmoeten op 1 juni.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?