1 december bijeenkomst over isolatie in Hart van Clumme

09 november 2016

In Klimmen valt nog veel energie en geld te besparen. In Hart van Clumme hebben buurtbewoners dan ook het initiatief genomen om gezamenlijk een isolatieactie te starten. Isolatiebedrijf Pluimers onderzoekt op dit moment wat voor soort isolatie voor verschillende type huizen het meest oplevert. Op 1 december presenteren zij de resultaten en hebben meteen een mooi aanbod voor de buurt. Alle buurtgenoten zijn om 19.30 uur van harte welkom in het gemeenschapshuis Op d’r Plats (Houtstraat 25).

Buurkracht unnamed 1
Buurkracht in Hart van Clumme

Isolatie is een interessante manier om geld en energie te besparen. De investeringskosten zijn in afzienbare tijd terug te verdienen en het is ook nog goed voor de waarde van een woning. Bert Schaeks: “Hoe meer buurtbewoners meedoen, hoe goedkoper het wordt. Heb je plannen om te gaan isoleren of wil je er meer over weten? Dan is dit het moment!” Iedereen kan die avond zijn vragen stellen, of meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen. Ook  is er aandacht voor een speciale subsidieregeling voor isolatie.

Samen besparen loont

Via buurkracht.nl/hart-van-clumme worden bewoners die zich aangemeld hebben, op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Je ziet er meteen handige tips en kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt”, aldus  François Verhoeven. “Kun je deze avond niet aanwezig zijn, dan kun je ook via onze site vrijblijvend een persoonlijke offerte voor isolatie aanvragen.” Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 1 december.

Meer informatie?

Neem contact op met het buurtteam voor meer informatie via Bert. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Joyce Bongers via 06 505 161 14 of kijk op buurkracht.nl.

Hart van Clumme

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Hart van Clumme