zonne-panelen aanbod

voor Nieuw-Buinen

 

Wij, buurtbewoners uit Nieuw-Buinen, hebben onze buurkracht gebruikt voor een aantrekkelijk aanbod zonnepanelen. Doe je mee?

selectie beste aanbod en leverancier

We hebben offertes van leveranciers uit de regio vergeleken. De leverancier met het beste aanbod op basis van kwaliteit, prijs en service was firma Buist uit Stadskanaal. Deze leverancier geeft bovenop de scherpe prijs ook nog eens 2% extra groepskorting bij 20 deelnemers en 3% korting bij 50 deelnemers.

Iedereen uit Nieuw-Buinen mag meedoen met dit aanbod. Het met elkaar doen is voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger. Want hoe meer bewoners meedoen hoe meer inkoopvoordeel we krijgen. Kijk voor meer informatie over het aanbod in de buurkracht-app. Doe je mee?

 

vraag vrijblijvend een offerte aan

Mocht je interesse hebben in een vrijblijvende offerte op maat. Vul dan het formulier in. Door het invullen van dit formulier geef je toestemming dat de leverancier contact met je opneemt.

waarom samen met je buren?

  • samen levert het meer inkoopvoordeel op
  • je buren hebben de offertes al vergeleken
  • nooit meer hoge energierekeningen
  • alleen maar voordeel nu de energieprijs is gestegen
  • stijging van de waarde van je woning
  • betere relatie met je buren

 

Buurkracht is samen energie besparen

Buurkracht is kosteloos, onafhankelijk en niet-commercieel. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet.

 

groet van het buurtteam,
Bert, Joke en Maurice en Joke en Herman