samen de buurt opfleuren

 

gratis zaadjes voor de buurt!

Op 22 april is het weer Nationale Zaaidag! Dus, heb je zin om samen met een aantal buren de buurt op te fleuren door het zaaien van bloemen? Grijp dan nu je kans en maak jouw buurt nog kleuriger, fleuriger en gezelliger met gratis zaadjes voor de buurt. En het is nog goed voor de bijen en vlinders ook.

gratis zakjes zadenmix

Verzamel minimaal drie buren die onze nieuwsbrief willen ontvangen en je krijgt gratis 10 zakjes met zadenmix van The Pollinators thuisgestuurd (op=op, we versturen de zakjes op 31 maart 2021). In de zakjes zit een bonte mix van biologische bloemen. Per zakje kun je wel 4m2 opfleuren! Hou natuurlijk wel 1,5 meter afstand van elkaar als je gaat zaaien.

 

zo doe je mee

• Verzamel drie of meer buren die onze tweemaandelijkse nieuwsbrief willen ontvangen. Deze staat vol met inspiratie en handige tips om samen met buurtgenoten de buurt op te fleuren.

• Stuur een berichtje aan marije@buurkracht.nl met de buren die met je meedoen in de cc. Vergeet niet het volledige adres te vermelden waar we de zakjes met de zadenmix naartoe mogen sturen.

We wensen je veel zaaiplezier!

TIP: je kunt natuurlijk ook de buurkracht-app gebruiken om buren te verzamelen en je zaaiactie met elkaar te regelen. Download hem hier en je kunt aan de slag!

 

meer weten over de nationale zaaidag?

Als je meer wilt weten over de nationale zaaidag en de zadenmix, kijk dan op de website van The Pollinators.

Delen: