Kom naar onze buurtbijeenkomsten

Meierijstad

Zie jij kansen voor meer zonnepanelen of betere isolatie in jouw buurt? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor buurtgenoten. Kom dan naar de informatiebijeenkomsten in onze gemeente.

Op dinsdag 21 september, donderdag 23 september en woensdag 29 september vinden hierover fysieke informatiebijeenkomsten plaats. Op deze avonden hoor jij welke energiebesparende maatregelen interessant zijn, wat ze opleveren en hoe je samen met buren een collectieve deal regelt.

meld je aan voor onze buurtbijeenkomsten

Door de gemeente Meierijstad worden in samenwerking met Buurkracht drie fysieke buurtbijeenkomsten georganiseerd. Hiervoor kun je je op deze pagina kosteloos aanmelden. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je informatie over de start en het verloop van het project en legt Buurkracht uit hoe jij als buurtbewoner mee kunt doen en mee kunt denken. Tenslotte bieden wij ook nog een online bijeenkomst aan op 5 oktober. Locaties worden nog bepaald en verschijnen zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Aanmelden fysieke buurtbijeenkomst

Meld je hier aan voor één van de fysieke bijeenkomsten. We gebruiken je gegevens alleen voor de aanmelding van de buurtbijeenkomst.

Aanmelden voor fysieke buurtbijeenkomst Meierijstad

de kracht van Buurkracht

Wij juichen samenwerking met bewoners altijd toe. Daarom werken wij samen met Buurkracht: een onafhankelijke organisatie die buren samenbrengt en helpt om de buurt mooier, groener, veiliger of duurzamer te maken. Verbuurzamen, noemen ze dat. En dat het werkt, blijkt al in honderden plaatsen in Nederland.

Aanmelden online bijeenkomst

Deze vindt plaats op 5 oktober.

Aanmelden voor online buurtbijeenkomst Meierijstad

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.