online masterclass

Actief in je eigen buurt

Wil je meer, voordeliger én leuker energie besparen? Wil je met je buren werken aan meer groen in de buurt? Ben je benieuwd hoe je met succes actief kunt worden in je eigen buurt? Volg dan de gratis online masterclass die Stichting Buurkracht organiseert.

“mijn idee werd meteen concreet en nu gaan

we het samen met de buurt oppakken”, buur Chris

 

Wil je je huis verduurzamen, samen met de buren? Of je straat vergroenen? Tijdens de masterclass gaan we in op de ideeën van de deelnemers. Je krijgt handvatten om je idee concreet te maken en tips over hoe je samen met je buren aan de slag kunt. Na de masterclass heb je handige praktische inzichten opgedaan en weet je hoe je van je idee een uitvoerbaar plan maakt.

 

doe mee op 15 juni om 19.45 uur

De masterclass wordt online gegeven, voor jou en andere actieve inwoners van nederland. Er doen maximaal twaalf mensen aan mee. De masterclass vindt plaats op 15 juni 2021 om 19.45 uur en duurt ongeveer 1,5 – 2 uur.

 

ja, ik wil mij aanmelden

Klik op deze link om je aan te melden of om aan ons door te geven dat je op de hoogte gehouden wilt worden.

 

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

 Lees verder onze privacyverklaring.

Delen: