kom naar de informatieavond

in Luijendijk-Zuid

Ziet u een kans voor meer zonnepanelen of betere isolatie in uw buurt? Of heeft u andere ideeën over het verduurzamen van Luijendijk-Zuid? Kom dan naar de informatieavond op georganiseerd door gemeente Landsmeer. Op deze avond hoort u hoe u tot actie kan overgaan. En niet alleen, maar samen met uw buurtgenoten én met hulp van Buurkracht.

De informatieavond
dinsdag 19 april 2022, 19.30-21.30u
Het Wapen van Landsmeer
Calkoenstraat 27

meld u aan voor de informatieavond

Op de informatieavond vertellen we welke energiebesparende maatregelen voor uw buurt interessant zijn en hoe u samen burenkorting regelt. Ontmoet meteen uw buren die ook graag aan de slag willen en maak kennis met Buurkracht.

aanmelden informatieavond Luijendijk-Zuid

aanmelden informatieavond Luijendijk-Zuid

enquête

Graag horen we welke wensen u heeft voor het verduurzamen van uw huis en voor de buurt. Vul de vragenlijst hier in. Het invullen verplicht je overigens tot niets. De resultaten uit de enquête zullen besproken worden op de informatieavond.

privacy

We gebruiken uw gegevens alleen voor het organiseren van deze buurtbijeenkomst en in geanonimiseerde vorm voor onderzoek, analyse, publicatie en statistische doeleinden. Lees verder onze privacyverklaring.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.