lichtjes voor onze buren

Iedereen kent ze wel. Buren die altijd voor anderen klaar staan. Of juist buren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Of gewoon een hele gezellige buur. Wie verdient er een lichtje in jouw buurt?

krijten op de stoep fleurig en gezellig

gratis ledlichtjes voor de buurt

Bedenk met een aantal buurtgenoten wie je blij wilt maken met een lichtje en deel vervolgens 20 gratis ledlichtjes met wenskaart uit (op=op), die je van ons krijgt. Een prachtige manier om jouw buurtgenoten in het zonnetje te zetten!

Vraag de ledlichtjes aan vóór 17 december 16:00 uur, wij versturen ze de volgende dag.

zo doe je gratis mee

  • Start via de voorbeelden in de buurkracht-app je activiteit ‘lichtjes voor onze buren’.
  • Deel je actie met iedereen in de buurt: doe bijvoorbeeld deze flyer in de brievenbus, vertel het op straat en bij de supermarkt of zet je oproep op WhatsApp, Facebook of Nextdoor.
  • Heb je drie of meer buren verzameld in jouw activiteit in de app? Deel de link van je activiteit met ons per mail (dyonne@buurkracht.nl) en we nemen contact met je op. De link naar je activiteit staat in je actie: klik op het icoontje met het pijltje naar boven.
  • De actie loopt zolang de voorraad strekt. Vraag de ledlichtjes aan vóór 17 december 16:00 uur, wij versturen ze de volgende dag.

Veel plezier met de actie!

Gebruik je de buurkracht-app nog niet, download hem dan voordat je aan de slag gaat.

Delen: