kom naar de informatieavond

Samen verduurzamen in de Vogelwijk

Zie jij kansen voor meer zonnepanelen of betere huisisolatie in jouw buurt, de Vogelwijk of het noorden van de buurt Ouderzorg? Lijkt het jou handig om dit samen met buren te doen? Kom dan naar de informatieavond ’Samen verduurzamen in de Vogelwijk’.

donderdag 28 april 2022 om 19.30
Katholiek Daltonschool de Leeuwerik
Leeuwerikstraat 2,
Leiderdorp

meld u aan voor de informatieavond

Op de informatieavond vertelt Buurkracht over de werkwijze die zij hanteert en wat zij bewoners kan bieden. Buurkracht helpt buren zich te organiseren en samen energiebesparende maatregelen te treffen, waar meteen een mooi inkoopvoordeel bij komt kijken. Op de informatieavond is ook een buurtgenoot aanwezig die al veel verduurzaamd heeft en zijn verhaal doet. Ontmoet meteen je buren die ook graag aan de slag willen.

aanmelden informatieavond Vogelwijk Leiderdorp

aanmelden informatieavond Vogelwijk Leiderdorp

privacy

We gebruiken je gegevens alleen voor het organiseren van deze informatieavond en in geanonimiseerde vorm voor onderzoek, analyse, publicatie en statistische doeleinden. Lees verder onze privacyverklaring.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.