krijten op de stoep

 

fleurig en gezellig

 

Via de buurkracht-app kun je tegenwoordig allerlei leuke dingen regelen voor je buurt en je buurtgenoten. Zo was er laatst een actie ‘samen stoepkrijten’. Daar maakten Arnolda, Monique en Sanne enthousiast gebruik van! Want van een kleurige buurt worden veel mensen blij.

krijten op de stoep fleurig en gezellig

jongerenwerkers en kids aan de slag stoepkrijt

Arnolda deed mee aan de stoepkrijtactie met een groep kinderen bij de Oude Lelie in Hilversum. Daar tekenden ze hoe het nieuwe buurthuis met buurttuin er uit zal gaan zien, omdat het oude buurthuis is afgebrand. Maar liefst 16 kids deden mee en maakten met de hele club een paar prachtige kleurige kunstwerken. “Het was even spannend of het krijt er op tijd zou zijn en of het weer een beetje zou opknappen, maar we hebben geluk gehad. Bedankt!”

krijten op de stoep fleurig en gezellig

stoepkrijt uitgedeeld in de straat

Monique uit Vlaardingen pikt wel vaker acties uit de buurkracht-app op, om te doen in haar eigen buurt. Monique: “Zodra het stoepkrijt binnenkwam hebben we het uitgedeeld in de straat en geduimd voor lekker weer. Het was superleuk.”

 

krijten op het pleintje

Bij Sanne uit Heerhugowaard kloppen dagelijks vriendjes en vriendinnetjes aan om te spelen met een van haar drie kinderen. “Dit keer hebben we alle kinderen uit de straat op Buitenspeeldag opgetrommeld en ze naar het pleintje gestuurd met het stoepkrijt. Veel van de ouders zijn ook even komen kijken, dat was een gezellige verrassing.”

hou de buurkracht-app in de gaten

De krijtactie is ondertussen afgelopen, maar er is altijd wel weer een nieuwe vrolijke kant-en-klare activiteit te vinden in de buurkracht-app. En bij veel van deze acties krijg je een toepasselijke attentie cadeau. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Dus hou de buurkracht-app in de gaten, of volg ons via Facebook of Twitter.

Delen: