Selecteer een pagina

je buurt leuker, groener en gezelliger maken deze zomer

 

kant en klare voorbeelden in de app

je buurt leuker, groener en gezelliger maken deze zomer

Wil je iets leuks regelen voor je buurt? Iets samendoen met je buren? Speciaal daarvoor hebben we hieronder allerlei vrolijke kant-en-klare activiteiten verzameld en klaargezet in de buurkracht-app. En bij al deze acties krijg je ook een toepasselijke attentie cadeau. Dus starten maar: klikken, buren verzamelen en klaar!

samen ijsjes maken

samen ijsjes maken

Superleuk voor een warme dag: samen met wat kinderen uit de buurt ijsjes maken. Iedereen maakt een eigen creatie, de vriezer in, wachten … en nog even wachten … en smullen maar!

Start de actie, verzamel de buren en wij sturen je een ijsvorm voor vier of acht ijsjes toe.

Deze attentie loopt van 29 juni – 13 juli. Lees er meer over of start de actie.

groeten uit … onze buurt!

Hoe leuk is het om, ook al blijf je misschien thuis deze zomer, vakantiekaarten naar je familie en vrienden te sturen? Verzamel een paar buren, laat ze een selfie maken met hun huisnummer erop en wij toveren het geheel om tot een ‘groeten uit jouw straat of buurt’-vakantiekaart.

Deze attentie loopt van 14 – 26 juli. Lees er meer over of start de actie.

groeten uit ... onze buurt
waar is dat feestje? in onze buurt is dat feestje!

waar is het feestje? in onze buurt is het feestje!

Laten we van het zomerse weer genieten iets leuks doen met de buren. Een buurtfeestje regelen bijvoorbeeld. Er staat een actie voor een buurtfeestje klaar voor je in de buurkracht-app. Verzamel een paar buren en je krijgt van ons een versierpakketje met slingers, confetti en ballonnen cadeau.

Deze attentie loopt van 27 juli – 9 augustus. Lees er meer over of start de actie.

groenwandeling met je buurtgenoten

Benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal groeit, bij jou in de buurt? Wat je met het groen kunt doen? Is het onkruid, kan je het laten staan, of misschien kan je het wel eten? Start de actie en je krijgt van ons alvast informatie over de meest voorkomende plantjes. En: de drie buurten die als eerste tien mensen hebben verzameld, krijgen van ons een groenwandeling met een expert cadeau!

Deze attentie loopt van 10 – 23 augustus. Lees er meer over of start de actie.

groenwandeling met je buurtgenoten
buurtfotopuzzel

buurtfotopuzzel maken

Leuk voor jong en oud: puzzelen. Zeker als je met de puzzelstukjes die je legt, je eigen buurt ziet verschijnen. Start de actie en poseer met een groepje buren in de straat voor een vrolijke foto. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wij regelen de rest: een echte buurtpuzzel.

Deze attentie loopt van 24 augustus – 13 september. Lees er meer over of start de actie.

bakkie met je buren op 26 september

Op 26 september is het Burendag. En als er íets is dat we meer dan ooit waarderen, dan is het wel ons contact met de buren. De afgelopen periode heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk en prettig een goede buur is. Reden genoeg om een bakkie met de buren te doen. Verzamel een gezellig aantal buren en je krijgt van ons echte originele buurkrachtmokken cadeau.

Deze attentie loopt van 14 september – 27 september. Lees er meer over of start de actie.

bakkie met de buren

iets leuks regelen voor je buurt?

Kijk in de buurkracht-app en je komt nog meer kant-en-klare activiteiten tegen. Met een paar klikken start je ze. Maak van jouw buurt de leukste buurt van Nederland!

Delen: