maak je buurt leuker, groener en gezelliger

 

Wil je iets leuks regelen voor je buurt? Iets samendoen met je buren? En meteen een toepasselijke gratis attentie erbij cadeau krijgen? Bekijk dan deze kant-en-klare activiteiten die voor je klaar staan in de buurkracht-app. Dus starten maar: klikken, buren verzamelen en klaar!

je buurt leuker, groener en gezelliger maken deze zomer

groenwandeling met je buurtgenoten

Benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal groeit, bij jou in de buurt? Wat je met het groen kunt doen? Is het onkruid, kan je het laten staan, of misschien kan je het wel eten? Start de actie en je krijgt van ons alvast informatie over de meest voorkomende plantjes. En: de drie buurten die als eerste tien mensen hebben verzameld, krijgen van ons een groenwandeling met een expert cadeau!

Deze attentie loopt van 10 augustus – 1 november. Lees er meer over of start de actie.

groenwandeling met je buurtgenoten
buurtfotopuzzel

buurtfotopuzzel maken

Leuk voor jong en oud: puzzelen. Zeker als je met de puzzelstukjes die je legt, je eigen buurt ziet verschijnen. Start de actie en poseer met een groepje buren in de straat voor een vrolijke foto. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wij regelen de rest: een echte buurtpuzzel.

Deze attentie loopt van 24 augustus – 1 november. Lees er meer over of start de actie.

bakkie met je buren

Als er íets is dat we meer dan ooit waarderen, dan is het wel ons contact met de buren. De afgelopen periode heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk en prettig een goede buur is. Reden genoeg om een bakkie met de buren te doen. Verzamel een gezellig aantal buren en je krijgt van ons echte originele buurkrachtmokken cadeau.

Deze attentie loopt van 3 september – 1 november. Lees er meer over of start de actie.

bakkie met de buren

iets leuks regelen voor je buurt?

Kijk in de buurkracht-app en je komt nog meer kant-en-klare activiteiten tegen. Met een paar klikken start je ze. Maak van jouw buurt de leukste buurt van Nederland!

Delen: