isoleren? doe mee met ons isolatie-aanbod!

Wij, Edward Verschoor, Rick van der Plas, Madeleine de Roy-Weekers uit De Kieviet Wassenaar, hebben onze buurkracht gebruikt voor een isolatieactie voor onze buurt. Als wij onze talenten bundelen is dit namelijk voordeliger, makkelijker en leuker. Dat hebben we eerder al laten zien met onze zonnepanelenactie.

ons aanbod

Onlangs hebben de installateur het aanbod samen met de leverancier toegelicht in een burenbijeenkomst op 14 maart 2022. Het isolatieaanbod staat hier toegelicht. Hieronder kun je jouw interesse opgeven voor het aanbod, zodat de leverancier contact met je op kan nemen. Heb je eerst nog vragen? Mail naar XXX.

Selecteer een geldig formulier

hoe we te werk zijn gegaan

Na een inventarisatie van en in de buurt, bleek isoleren een goede keus om woningen (verder) te verduurzamen. We hebben offertes van leveranciers uit de regio vergeleken. Tijdens de buurtbijeenkomst van 14 maart hebben wij het aanbod, de keuzes en criteria toegelicht. Ook de leverancier was erbij om specifieke vragen te beantwoorden.

ondersteuning van Stichting Buurkracht

Stichting Buurkracht ondersteunt ons belangeloos en kosteloos bij het realiseren van onze burenactie. Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Contact met Buurkracht.

Delen: