Doe mee met

het aanbod van

IEBB!

Wij, buurtbewoners Djoera, Ioulia, Tije en Olivier, hebben samen met een team van buren onze buurkracht gebruikt voor een actie in onze buurt. Als wij onze talenten bundelen is dit namelijk voordeliger, makkelijker en leuker. Doe je mee?

Op dinsdag 27 juli houden wij een online buurtbijeenkomst om ons aanbod zonnepanelen toe te lichten. Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor deze bijeenkomst. Na inschrijving ontvang je een e-mail met een link om deel te nemen aan de online buurtbijeenkomst.

EnergyParty

privacy

We gebruiken je gegevens alleen voor het organiseren van deze online buurtbijeenkomst en in geanominiseerde vorm voor onderzoek, analyse, publicatie en statistische doeleinden. Lees verder onze privacyverklaring.

zonnepanelen met inkoopvoordeel?

Het aanschaffen van zonnepanelen is een goede manier om geld en energie te besparen. Je energierekening daalt en je draagt bij aan het milieu.

Altijd de beste keuze.
Om tot een goed aanbod te komen vergelijken we offertes van leveranciers uit de regio aan de hand van diverse criteria. Zo helpen wij je bij het maken van de beste keuze.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.