groen-wandeling in de buurt

 

je zult versteld staan

Benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal groeit, bij jou in de buurt? Wat je met het groen kunt doen? Is het onkruid, kan je het laten staan, of misschien kan je het wel eten? Start deze actie en je zult versteld staan!

groenwandeling met je buurtgenoten

groenexpert loopt met je mee!

Start de actie en je krijgt van ons alvast informatie over de meest voorkomende plantjes. En: de drie buurten die als eerste tien mensen hebben verzameld, krijgen van ons een groenwandeling met een expert cadeau!

 

zo doe je mee

• Je vindt de kant-en-klare ‘groenwandeling in de buurt’ activiteit onder ‘voorbeelden’ in de buurkracht-app. Start de activiteit en nodig je buren uit om mee te doen.

• Deel je actie ook buiten de buurkracht-app, zodat je buren van je idee op de hoogte zijn! Dat kan via bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook en e-mail.

Tip: kijk eerst of deze actie al loopt in jouw buurt, dan kun je er gewoon meteen aan meedoen! Klik daarvoor op het middelste icoontje onderin de buurkracht-app.

 

zo maak je kans op de groenexpert

Heb je tien of meer buren verzameld in je activiteit en wil je dat de groenexpert naar jouw buurt komt? Deel de link van je activiteit dan met ons per mail (support@buurkracht.nl). Die link vind je in je actie: klik op het icoontje met het pijltje naar boven, rechtsboven in je scherm. Wij nemen dan contact met je op.

Wandel ze!

Gebruik je de buurkracht-app nog niet, download hem dan om mee te doen aan de actie.

Delen: