isolatie-aanbod? doe mee met het buren-aanbod!

Wij, Babs de Jong, Daniëlle van Helvoirt, Hans Hendriks, Martien Smits en Wim Merks, hebben onze buurkracht gebruikt voor een isolatieactie voor ons dorp. Dat is voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger. Hoe meer buren meedoen hoe beter. Doe je mee?

selectie en aanbod leverancier

We hebben offertes van leveranciers uit de regio vergeleken. De leverancier met het beste aanbod op basis van kwaliteit, prijs en service zijn Van den Dijssel na-isolatie en Isorama dubbel glas. Hier lees je een indicatie van de prijzen.

Iedereen uit Gerwen mag meedoen met dit aanbod. Het samen doen is voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger. Doe je mee?

vrijblijvend een offerte aanvragen

Mocht je interesse hebben in een vrijblijvende offerte op maat. Vul dan het formulier in. Door het invullen van dit formulier geef je toestemming dat de leverancier contact met je opneemt.

Aanmelden een offerte van het isolatie burenaanbod Gerwen
Offerte voor

waarom samen met je buren?

  • samen levert het meer inkoopvoordeel op
  • je buren hebben de offertes al vergeleken
  • nooit meer hoge energierekeningen
  • alleen maar voordeel nu de energieprijs is gestegen
  • stijging van de waarde van je woning
  • betere relatie met je buren

 

ondersteuning van Stichting Buurkracht

Stichting Buurkracht ondersteunt ons belangeloos en kosteloos bij het realiseren van onze burenactie. Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Contact met Buurkracht.

Groet van het Buurkrachtteam!

Babs de Jong

Daniëlle van Helvoirt

Hans Hendriks

Martien Smits

Wim Merks

Delen: