Je huis isoleren?

Kom samen in actie!

Wil jij ook besparen op je energieverbruik? En zie jij een kans voor betere isolatie in jouw buurt? De uitdagingen rondom verduurzamen en de stijgende prijzen gaan ons allemaal aan. Laten we daarom de krachten bundelen, want samen staan we sterker.

Hoe? Kom naar de informatieavond georganiseerd door Buurkracht in samenwerking met de gemeente Geldrop-Mierlo. Hier hoor je hoe we samen tot actie kunnen overgaan; jij, je buurtgenoten én met hulp van Buurkracht.

aanmelden bijeenkomst

Buurkracht organiseert twee informatiebijeenkomsten in Geldrop-Mierlo. Meld je hieronder aan voor de buurt en de datum en tijd die op jou van toepassing zijn.

[buurtnaam, datum, tijd]

[buurtnaam, datum, tijd]

 

de kracht van buurkracht

Buurkracht ondersteunt buren die zich actief willen inzetten voor hun buurt en deze groener, duurzamer, mooier of gezelliger willen maken. Als buurtbewoner krijg je de kans de komende tijd deel uit te maken van een buurtteam. Dit team krijgt handige communicatiemiddelen en een persoonlijke buurtbegeleider tot hun beschikking. Tijdens de informatieavond wordt verder toegelicht hoe dit proces eruit ziet en raak je hopelijk geïnspireerd om met jouw buren de buurt te verduurzamen, en samen aan de slag te gaan. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

privacy

We gebruiken je gegevens alleen voor het organiseren van deze informatieavond en in geanonimiseerde vorm voor onderzoek, analyse, publicatie en statistische doeleinden. Lees verder onze privacyverklaring.