Geld bespaard én klus geklaard

Samen kom je verder dan alleen. Dat was ook het geval in Buurkrachtbuurt De Fledders. Het buurtteam kon de buurt verblijden met een aanbod van zonnepanelen met 6% korting, plus hulp bij het regelen van de btw-aftrek.

Buurkracht buurkracht ju4a9777
Het buurtteam van Buurkrachtbuurt De Fledders

Collectieve korting

Drie buurtgenoten zetten alles op alles om een goede en betrouwbare leverancier te vinden. De focus bij de selectie lag op kwaliteit, garantie en certificering van de bedrijven. Doorslaggevend was een collectieve korting van 6% die een van de leveranciers gaf bij meer dan 15 deelnemers. Ook de btw-aftrek werd in dat geval geregeld. En het lukte.

Beloond met energiewinst

In totaal besparen de buurtgenoten die hebben meegedaan nu al € 31.395,- op hun jaarlijkse energierekening. Dat komt door zowel de zonnepanelen als de isolatie-acties die het buurtteam in De Fledders met succes organiseerde. Het komt neer op bijna € 500,- per huishouden.

Zelf profiteren van samen doen

Wat De Fledders voor elkaar heeft gekregen, kan ook in je eigen buurt. Door samen met je buren met energiebesparing aan de slag te gaan. Nieuwsgierig hoe je zelf meteen al energiewinst kunt halen? Kijk dan bij jouw voordeel.