je eigen EnergyParty

 

Wil je meer geld overhouden aan het einde van de maand? De gemeente Wassenaar en Stichting Buurkracht organiseren samen een aantal gratis EnergyParty’s voor inwoners van de gemeente. Het is een slimme, snelle en gezellige manier om je energierekening te verlagen.

“we hadden als buren echt wat aan elkaar

en het was nog gezellig ook”, buur Laurien

 

Met een aantal buurtgenoten en een gespreksleider samen krijg je inzicht in wat je in je huis kunt aanpakken. De party’s worden vooral online gegeven. Wil je ook zo’n party voor jou en je buren? Vul dan hieronder het formulier in.

hoe gaat een EnergyParty?

Je volgt de party vanuit huis, vanaf je laptop. Je hebt je jaarverbruik bij de hand. Je krijgt inzicht in jouw energieverbruik en je komt op ideeën wat je in jouw huis kunt aanpakken. Een speciale gespreksleider begeleidt de party. 

hoeveel levert het me op?

Bijna iedereen die meedoet verlaagt zijn energierekening door kleine veranderingen in huis. Dit kan flink schelen, soms honderden euro’s. En velen kiezen voor grotere aanpassingen zoals isolatie, wat de stookkosten nog verder omlaag brengt.

wat wordt er van mij verwacht?

1. we nemen contact met je op om een datum te prikken

2. je nodigt zo’n 6-8 buren en kennissen in de gemeente uit om mee te doen

3. je doet mee met de online party via de link die we je toesturen

ja, ik wil een EnergyParty

Ik wil een EnergyParty geven

We gebruiken je gegevens alleen om een EnergyParty te kunnen organiseren. We delen ze hiertoe met je gemeente vanwege de RRE-regeling, waardoor de party wordt gefinancierd. Lees verder onze privacyverklaring.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

Delen: