gedragscode buurkracht-app

laten we het gezellig houden

Wij geloven in de kracht van buren. De kracht om samen mooie dingen voor elkaar te krijgen, gedreven door enthousiasme en positieve energie. Het is waarschijnlijk overbodig om te zeggen, maar sommige dingen zijn hier niet toegestaan, namelijk:

  • Seksueel expliciete teksten en/of afbeeldingen.
  • Bedreigingen, intimidatie, bespotting of pesten in welke vorm dan ook.

Ook is de app niet bedoeld voor het promoten van commerciële activiteiten.

Kortom, er is geen plek voor misbruik van de app, de website, de gebruikers, de content en/of de communicatiemiddelen. Laten we het gezellig houden!

Zie je iets in de app waarvan je denkt, ‘dit is niet ok’. Meld het ons dan via support@buurkracht.nl.

 

laten we het waardevol houden

Natuurlijk wil je wel eens iets uitproberen in de app om te zien hoe alles werkt. Soms vergeet je dan je uitprobeersels te verwijderen. Dat kan de beste overkomen.

Om de app voor iedereen waardevol te houden, schonen wij de app met enige regelmaat op en verwijderen we zulke uitprobeersels. Voordat we dat doen, geven we je een seintje, zodat jij je activiteit of vraag nog kunt aanpassen als het toch geen uitprobeersel blijkt te zijn.

 

iets om rekening mee te houden

Weet dat informatie die je deelt in activiteiten of gesprekken niet alleen voor je buren zichtbaar is. Deze informatie is openbaar en kan door iedereen bekeken worden, mocht iemand daar naar op zoek gaan. Dat geldt dus ook voor telefoonnummers, e-mailadressen, berichten over wanneer je op vakantie bent, enzovoort, die je in een activiteit of chat deelt.