gratis Energy

Webinar

Wil je de aankomende coronawinter wonen in een lekker comfortabel huis tegen lagere energielasten? De gemeente Amersfoort biedt 250 inwoners gratis toegang tot een EnergyWebinar op donderdag 28 januari om 19.45 uur. Daarmee krijg je meer grip op je energieverbruik.

 

“ik heb slimme tips gekregen en weet nu

 

wat er allemaal mogelijk is in Amersfoort”, buur Anneke

 

warm de winter door: 10 slimme tips

 

Je krijgt 10 slimme tips voor een comfortabel huis en lagere energielasten. Wat kun je zelf doen voor weinig geld en wat is er binnen de gemeente mogelijk om je lasten te verlagen? Je hoort het allemaal. Het maximale aantal deelnemers is 250. Het EnergyWebinar is op donderdag 28 januari om 19.45 uur en duurt 60 minuten. Na aanmelding krijg je de link vanzelf toegestuurd.

ja, ik wil meedoen

We gebruiken je gegevens alleen omtrent de EnergyParty webinar. We delen ze hiertoe met je gemeente vanwege de RRE-regeling, waardoor de EnergyParty wordt gefinancierd. Lees verder onze privacyverklaring.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

 

Delen: