Selecteer een pagina

jouw eigen EnergyParty?

 

Wil je op een gezellige manier samen met je buren je energieverbruik flink verminderen? Dat kan met een EnergyParty. De meeste deelnemers aan zo’n party behalen grote resultaten. Wil je er een bij jou thuis? Dat kan in de gemeenten die je in het formulier hieronder ziet.

 

een EnergyParty bij je thuis

Een EnergyParty bij je thuis is gezellig en het energieverbruik van de meeste gasten gaat naderhand enorm omlaag. Als gastheer of -vrouw krijg je van ons een pakketje met uitnodigingen en je nodigt je buren en vrienden uit. Je zorgt voor wat versnaperingen, terwijl een professionele gespreksleider de avond begeleidt. Je doet zelf mee met het programma, dus jouw eigen energieverbruik wordt ook onder de loep genomen.

 

zo verloopt de avond

Een EnergyParty is een informele avond over energiebesparing, met zo’n acht buren en vrienden bij een vrijwillige gastheer of gastvrouw thuis. De gasten bekijken samen hun energieverbruik én bespaarmogelijkheden aan de hand van speciale kaarten. Een getrainde gespreksleider begeleidt de avond.

De gespreksleider heeft informatie over een speciaal lokaal aanbod voor bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen, en over lokale subsidies, leveranciers en financieringsmogelijkheden. Iedereen gaat met een concreet en persoonlijk plan naar huis. Naderhand is de gespreksleider beschikbaar voor vragen. Niemand is tot iets verplicht.

 

ja, ik wil een EnergyParty

kennismaken met je gespreksleider

Als we je aanvraag binnen hebben, geven we je naam door aan de gespreksleider bij jou in de buurt. Die neemt binnen een paar dagen contact met je op om een datum te prikken en de avond door te nemen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Je kan ons op werkdagen bereiken via 085 065 76 61 en support@buurkracht.nl.

 

Delen: