onze gespreks- leiders

Leuk dat je gaat of wil deelnemen aan een EnergyParty! Onderstaande gespreksleiders zijn speciaal getraind om jou en je buren te helpen hun energierekening te verlagen. Klik gerust rond in hun huis om meer over hen te weten te komen. Zo krijg je gelijk een indruk van misschien wel de gespreksleider van jouw eigen EnergyParty.

Gespreksleider Koen:

Hallo, mijn naam is Koen. Welkom in mijn woonkamer, klik gerust rond om te kijken wat ik aan duurzame maatregelen heb genomen. Wat ik leuk vind aan de Energyparty is de verschillende gesprekken over duurzaamheid en het ontmoeten van nieuwe mensen. Vaak leer ik zelf ook nog iets nieuws. Ik heb nu al zin om aan te schuiven en een goed gesprek te voeren over verduurzamen! Zie ik je snel?

 

Gespreksleider Roxanne:

Mijn naam is Roxanne en ik ben heel trots om gespreksleider voor EnergyParty te zijn. Hiernaast zie je mijn keuken. Ik heb veel aan duurzaamheid gedacht bij het ontwerp ervan. Klik gerust rond in mijn keuken want ik heb de slimste dingen uitgelicht. Het allerleukste aan gespreksleider zijn is dat ik altijd weer met andere mensen inspirerende gesprekken en gezellige avonden beleef. Ik heb nu alweer zin in de volgende EnergyParty! Zie ik je snel?

Gespreksleider Chantal:

Ik ben Chantal en ik ben al 4 jaar gespreksleider van EnergyParty’s. Het blijft leuk om met mensen te ontdekken waar ze staan en wat ze kunnen doen om energie te besparen. Er komen elke keer weer leuke weetjes en verrassingen voorbij! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Klik gerust rond ik de kamer hiernaast om te zien welke duurzame maatregelen ik heb genomen.

Gespreksleider Robert:

Hoi, ik ben Robert. Kijk gerust even rond in mijn woonkamer. Er zijn al de nodige besparingen gedaan en op korte termijn gaan er nog wat plaatsvinden. Loop de icoontjes eens langs en je ziet wat er zoal is gebeurt. Leuk om je binnenkort te zien bij één van de EnergyParty’s. Dan kunnen we samen kijken tot welke ideeën of acties we je kunnen brengen!

 

Gespreksleider Tammo:

Ha, ik ben Tammo en ik vind het bereleuk om de Energy Parties te begeleiden. Ik ben eind 2017 verhuisd van een oud huis naar een splinternieuw appartement dat voorzien is van allerlei duurzame snufjes. Kijk maar eens rond in mijn keuken/woonkamer.
De Energy Parties zijn prachtige gelegenheden om samen met je buren te kijken waarom je energierekening eruit ziet zoals je hem kreeg van je energieleverancier. En iedere keer weer merk ik dat buren van elkaar leren en dat dat een stuk makkelijker gaat dan wanneer er een expert voor de groep staat.

 

Gespreksleider Diana:

Ik ben Diana Pennink en ik ontmoet graag mensen, die ook graag hun huis en woonomgeving willen verduurzamen. Op de foto is mijn appartementje te zien waar ik pas een paar weken woon. Ik kan hier nog allerlei energiebesparende maatregelen uitvoeren. Hiervoor had ik een rijtjeshuis, waar ik onder andere zonnepanelen in combinatie met een batterij op heb gelegd. Dat was een leerzaam project, waarbij ik ook overleg heb gehad met mijn buren. Wil je meer weten over energiebesparing in je huis? Wil je een gezellige avond? Dan ben ik graag je gespreksleider.

 

 

Als je vragen hebt, kan je ons op werkdagen bereiken via 085 065 76 61 of via support@buurkracht.nl.