energie besparen dit jaar?

In enkele minuten een led-lampje verdienen, dat kan in de gemeente Capelle aan den IJssel door simpelweg een korte enquête over energiebesparing in te vullen. Hoe denken de inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over energiebesparing? En op welke manier gaan ze het liefst tot actie over?

Mee doen aan het onderzoek kan hieronder:

energiebesparing in Capelle aan den IJssel

Wil je wonen in een comfortabel huis met lagere energielasten? Bij de gemeente Capelle aan den IJssel kun je voor vragen met betrekking tot duurzaamheid terecht bij het Energieloket. Vragen over simpele besparingsmogelijkheden, isoleren, zonnepanelen, aardgasvrij of hoe je afval scheidt. Je kunt ze allemaal stellen. Of je nu een woning huurt, een eigen woning bezit of in een VvE woont, de gemeente beantwoord jouw vraag. Heb je een specifieke vraag of kom je gewoon graag een kijkje nemen in het loket? Het Energieloket is open op donderdag van 10.00 – 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 – 14.00 uur.

Neem ook eens een kijkje op de website Duurzaam Capelle: Duurzaam Capelle – Samen maken we Capelle duurzamer en groener.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op over het webinar of de inwonersenquête. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

Delen: