Doe mee met de

verduurzaming van het Bildt!

De Bildtse Energie Coöperatie (ook wel bekend als Bildtse Stroom) heeft de afgelopen jaren verschillende zonnepaneleninstallatie gerealiseerd om zo voormalig gemeente het Bildt te verduurzamen. Graag zouden wij voormalig gemeente het Bildt verder verduurzamen om zo meer geld in de regio te houden en de lokale leefomgeving te verbeteren. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Waarom het belangrijk en voordelig is om samen aan de slag te gaan met de lokale leefomgeving en hoe jij kunt bijdragen? Je hoort het allemaal in het webinar ‘Draag bij aan een duurzamer Bildt’ of kom naar de fysieke informatiebijeenkomst , dus mis het niet!

meld je aan voor het webinar: draag bij aan een duurzamer Bildt

Op donderdag 8 juli houden wij van 20:00 – 21:00 uur een online bijeenkomst. Hiervoor kun je je op deze pagina kosteloos aanmelden. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de start en het verloop van het project en legt Buurkracht uit hoe jij als buurtbewoner mee kunt doen en mee kunt denken.

ja, ik wil meedoen

We gebruiken je gegevens alleen voor de aanmelding van de online buurtbijeenkomst.

meld je aan voor de fysieke informatiebijeenkomst

Op vrijdag 9 juli houden wij van 20:00 – 21:00 uur een fysieke informatiebijeenkomst. Locatie: Buurthuis ‘Den Staten Generaal’ (Statenweg 10, Sint Annaparochie). Hiervoor kun je je op deze pagina kosteloos aanmelden. Maximaal aantal deelnemers 50.

Aanmelden fysieke informatiebijeenkomst

de kracht van Buurkracht

Stichting Buurkracht en de Bildtse Energie Coöperatie werken samen om bewoners op weg te helpen met energiebesparing en energieopwekking. Buurkracht is een onafhankelijke organisatie die buren samenbrengt en helpt om de buurt mooier, groener, veiliger of duurzamer te maken. Verbuurzamen, noemen ze dat. En dat het werkt, blijkt al in honderden plaatsen in Nederland.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.