zonnepanelen? doe mee met het burenaanbod!

Wij, buurtgenoten van het Koningsplein in Den Haag, hebben onze buurkracht gebruikt voor een zonnepanelenaanbod voor de buurt. Dat is voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger. Hoe meer buren meedoen hoe beter.

Onlangs hebben we ons aanbod samen met de leverancier toegelicht in een online burenbijeenkomst. Deze is hier terug te bekijken. De powerpoint presentatie kan je hier bekijken. Meer lezen en/of je aanmelden voor een persoonlijke en vrijblijvende offerte? Dat kan hier.

 

hoe we te werk zijn gegaan

We hebben offertes van leveranciers uit de regio vergeleken. Tijdens de online bijeenkomst van 10 december hebben wij het aanbod, de keuzes en criteria toegelicht. Ook de leverancier was erbij om specifieke vragen te beantwoorden. Je kunt nu nog de offerte aanvragen.

meer weten?

ondersteuning van Stichting Buurkracht

Stichting Buurkracht ondersteunt ons belangeloos en kosteloos bij het realiseren van onze burenactie. Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Contact met Buurkracht.

Groet van het buurtteam!

Inga Mol

Eveline Buter

René L’Herminez

Yuri Jones

Keesjan de Kruijf

Delen: