Selecteer een pagina

buurt vakantiekaarten maken

 

groeten uit … onze buurt!

 

Hoe leuk is het om, ook al blijf je misschien thuis deze zomer, vakantiekaarten naar je familie en vrienden te sturen? Met een speciale vakantiekaart … uit je buurt?

groeten uit ... onze buurt

gratis vakantiekaarten van je buurt

Zo werkt het: verzamel minimaal vier buren in de actie, laat ze een selfie maken met hun huisnummer erop en plaats ze in je actie. Wij toveren het geheel vervolgens om tot een ‘groeten uit onze buurt’-vakantiekaart. Iedereen krijgt vijf kaarten cadeau.

 

zo doe je mee

• Je vindt de kant-en-klare ‘buurtvakantiekaarten maken’ activiteit onder ‘voorbeelden’ in de buurkracht-app. Start de activiteit en nodig je buren uit om mee te doen.

• Deel je actie ook buiten de buurkracht-app, zodat je buren van je idee op de hoogte zijn! Dat kan via bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook en e-mail.

Tip: kijk eerst of deze actie al loopt in jouw buurt, dan kun je er gewoon meteen aan meedoen! Klik daarvoor op het middelste icoontje onderin de buurkracht-app.

 

zo krijg je de vakantiekaarten

Heb je vier of meer buren verzameld in je activiteit en wil je de vakantiekaarten ontvangen? Deel de link van je activiteit dan met ons per mail (support@buurkracht.nl). Die link vind je in je actie: klik op het icoontje met het pijltje naar boven, rechtsboven in je scherm. Wij sturen je dan de attentie toe (zo lang de voorraad strekt).

Fijne buurtvakantie!

Gebruik je de buurkracht-app nog niet, download hem dan om mee te doen aan de actie.

Delen: