buurtideeën voor NLdoet of later

 

Nederland maakt zich op voor NLdoet op 13 en 14 maart, de grootste en gezelligste vrijwilligersactie van het jaar. Er zijn alweer ruim achtduizend klussen aangemeld. Dus wie wil, kan de handen uit de mouwen steken. Ter inspiratie een miniselectie uit het enorme aanbod. Wie weet inspireert het je om ook iets met jouw buren op te pakken!

samen voor een schone wijk

Een schone buurt ziet er veel gezelliger uit. In de Meern gaan de buurtbewoners op 21 maart om 11.00 uur samen afval opruimen. Het aantal deelnemers is al heel groot!

Is dit ook iets voor jouw buurt misschien? Zet je eigen opruimactiviteit in de buurkracht-app en je krijgt gratis uitnodigingen voor jouw buurtactie thuisgestuurd. Zo doe je dat.

 

samen wandelen

In Heiloo gaan ze samen wandelingen maken. Iedereen kan mee: van superfitte wandelaars tot buurtgenoten in een rolstoel die ook graag van de omgeving genieten. En de actie loopt storm!

Wil jij ook zo’n wandelactiviteit opzetten bij jou in de buurt? Doe het via de buurkracht-app en je krijgt gratis uitnodigingen voor jouw buurtactie thuisgestuurd. Zo regel je dat.

 

samen genieten van een high tea

Zin in een gezellige middag met hapjes, drankjes en muziek? Vooral de mantelzorgers in Elsoo zijn van harte uitgenodigd, omdat zij dag en nacht klaarstaan voor de bewoners van de Aelserhof.

Een bakkie doen met je buurtgenoten is altijd een goed idee. Regel het nu via de buurkracht-app en je krijgt gratis uitnodigingen voor jouw buurtactie thuisgestuurd. Zo krijg je ze thuisgestuurd.

 

buurkracht, de grootste kracht van Nederland

Of het nou rondom NLdoet is of tijdens de rest van het jaar, de kracht die buren hebben om samen hun buurt leuker, beter, groener en veiliger te maken is er elke dag. Wil je iets regelen voor je buurt? Probeer de buurkracht-app dan eens uit. En gebruik een van de handige voorbeeldacties die we al voor je hebben klaargezet. Je kunt dan ook nog eens gratis uitnodigingen voor jouw buurtactie bestellen.

Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun eigen buurkracht te ontdekken en in te zetten. We zijn onafhankelijk, gratis en niet commercieel. We delen geen persoonsgegevens met derden.

 

maak van je actie een succes met de buurkracht-app

Zet nu ook jouw buurtactie in de app en je zult zien dat het werkt.

  • in een oogwenk je buren bereikt
  • je actie eenvoudig delen met iedereen die je wilt
  • je doet leuke contacten op
  • je buurtactie komt voor elkaar
  • je blijft op de hoogte van wat er speelt

In honderden wijken in Nederland organiseren buren hun activiteiten al met succes via de app.

Delen: