Selecteer een pagina

buurtfeestje regelen

 

zomerse gezelligheid!

Buren van Nederland, laten we allemaal van het lekkere weer genieten en iets leuks doen met elkaar. Een buurtfeestje vieren bijvoorbeeld. Dat is altijd gezellig en vooral in de zomer.

waar is dat feestje? in onze buurt is dat feestje!

gratis feestpakket​

Er staat een actie voor je klaar in de buurkracht-app. Start de actie, verzamel daarin tien buren en je krijgt van ons een gratis feestpakket met slingers, confetti en ballonnen om de partyplek mee te versieren.

 

zo doe je mee

• Je vindt de kant-en-klare ‘buurtfeestje regelen’ activiteit onder ‘voorbeelden’ in de buurkracht-app. Start de activiteit en nodig je buren uit om mee te doen.

• Deel je actie ook buiten de buurkracht-app, zodat je buren van je idee op de hoogte zijn! Dat kan via bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook en e-mail.

Tip: kijk eerst of deze actie al loopt in jouw buurt, dan kun je er gewoon meteen aan meedoen! Klik daarvoor op het middelste icoontje onderin de buurkracht-app.

 

zo krijg je het feestpakket

Heb je tien of meer buren verzameld in je activiteit en wil je het feestpakket ontvangen? Deel de link van je activiteit dan met ons per mail (support@buurkracht.nl). Die link vind je in je actie: klik op het icoontje met het pijltje naar boven, rechtsboven in je scherm. Wij sturen je dan de attentie toe (zo lang de voorraad strekt).

Feest ze!

Gebruik je de buurkracht-app nog niet, download hem dan om mee te doen aan de actie.

Delen: