Zwartwatersweg, Assen

“Misschien kunnen we zelfs andere buurten inspireren”

Meld je ook aan

Zwartwatersweg

7 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Een tijdje terug bezochten we een energiemarkt in Noorderpark. Speciaal georganiseerd voor die buurt. Daar werden we zo enthousiast van, dat we nu ook in onze eigen buurt samen aan de slag willen met energiebesparing. En wij zijn Yvonne, Hans en Crissa Hendriks van nummer 65. Met grote en kleine maatregelen besparen we geld, verhogen we het comfort in huis en verminderen we onze CO2-uitstoot. Dat is toch de moeite waard? Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Onderzoek beste bespaarmogelijkheden

Op 17 mei werd in Zwartwatersweg de eerste buurtbijeenkomst over samen energie besparen georganiseerd. Bewoners die niet naar de bijeenkomst konden komen, kunnen via deze link alsnog de resultaten van het onderzoek naar de beste bespaarmogelijkheden in onze buurt bekijken. Wil je meer weten? Neem dan contact op met het buurtteam of met buurtbegeleider Marjan.

 

Hartelijke groet,

Hans, Yvonne en Crissa Hendriks

Buurkracht img 0798

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?